Administratiekantoor

Spijkerman Bedrijfsadministratie & Belastingaangiftes is een administratiekantoor gevestigd in Eelde. Wij richten ons voornamelijk op het midden en kleinbedrijf. SB&B is een zeer kundig en laagdrempelig administratiekantoor. Wij bieden ondersteuning als het gaat om het zorgvuldig voeren van uw volledige boekhouding, genereren van periodieke resultatenoverzichten, opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van de belastingaangiftes. Persoonlijk contact staat hierbij voorop. Wij leveren diensten op maat en denken graag met u mee. Wij zijn er voor u!

Wilt u als zelfstandig ondernemer op uw boekhoudkosten besparen, dan kunt u ook zelf uw administratie inboeken. Wij bieden ondersteuning bij het opstarten van uw eigen administratie en kunnen u helpen bij de keuze en inrichting van uw boekhoudpakket. Veel van onze klanten maken gebruik van Snelstart. Snelstart is een zeer gebruiksvriendelijk boekhoudpakket met verschillende modules voor een aantrekkelijke prijs. Heeft u al een boekhoudpakket, dan is dat geen enkel probleem. Wij hebben ervaring met diverse boekhoudpakketten en helpen u graag om uw boekhouding goed en efficiënt in te richten.

Kiest u er voor om uw administratie geheel uit te besteden? Administratiekantoor SB&B staat voor zorgeloos ondernemen. Wij verzorgen uw administratie snel, degelijk en betrouwbaar tegen aantrekkelijke tarieven. Wij verzorgen voor u de aangifte omzetbelasting en u krijgt van ons periodiek een resultatenoverzicht. Zo weet u precies waar uw onderneming staat en het geeft belangrijke informatie voor uw bedrijfsvoering. Aan het eind van het jaar volgt dan de jaarrekening en de belastingaangifte. Als belastingconsulent onderhouden wij voor u vanzelfsprekend de contacten met de belastingdienst.

Heeft uw bedrijf of organisatie tijdelijk extra hulp of ondersteuning nodig op de eigen financiële administratie, ook dan kan SB&B u wellicht van dienst zijn. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden hiervan te bespreken.

Neem contact op »