Belastingaangiftes

Bedrijven

Spijkerman Bedrijfsadministratie & Belastingaangiftes is een administratiekantoor gevestigd in Eelde en verzorgt de belastingaangiftes van bedrijven in het MKB. Als het gaat om de aangifte Omzetbelasting, Loonbelasting, Inkomstenbelasting of Vennootschapsbelasting, SB&B helpt u graag. Ook voor een middelingsaanvraag bent u bij ons aan het goede adres. Belastingregels zijn ingewikkeld. Het is belangrijk om ze goed, op tijd en nauwkeurig toe te passen. SB&B beschikt over actuele kennis van de belastingwetgeving en zorgt dat u optimaal gebruik maakt van de fiscale regelgeving.

Als fiscaal intermediair heeft SB&B een vast aanspreekpunt bij de belastingdienst. Wij onderhouden voor u de contacten met de belastingdienst.

Particulieren

U krijgt van ons een checklist met de gegevens die u moet aanleveren. De checklist kunt u ook downloaden. Uw gegevens kunt u opsturen of persoonlijk bij ons afgeven. Vindt u dit lastig of is dit door omstandigheden niet mogelijk, dan kunnen wij de gegevens bij u ophalen en natuurlijk weer bij u thuis brengen. Hiervoor betaalt u iets extra. Bel ons voor het maken van een afspraak.